Stille Warmtepomp Voor Bestaande Bouw

Stille warmtepomp voor bestaande bouw

Met een fluisterstille warmtepomp die woningen per kamer kan ventileren, koelen en verwarmen denken Energieonderzoek Centrum Nederland (ECN) en Teamwork Technology een enorme energiebesparing te kunnen realiseren in de bestaande Nederlandse woningvoorraad.

De warmtepomp werd meer dan een maand geleden gepresenteerd in Alkmaar, waar de nieuwe Incubator Duurzame Energie Alkmaar (IDEA) werd gelanceerd. Hierin werken partijen als Hogeschool InHolland, ECN en Teamwork Technology samen om vernieuwende en innovatieve ideeën te ontwikkelen tot succesvolle producten en bedrijven. De warmtepomp is het eerste product dat IDEA op de markt brengt. De bedoeling is om hiervoor een bedrijfsplan te maken, financiering aan te trekken en een jong bedrijf in de regio op te starten.

Close search
Zoeken