Tesla En Nederland Onderzoeken Samen Energieopslag

Tesla en Nederland onderzoeken samen energieopslag

Elektrische autofabrikant Tesla en Nederland gaan samenwerken bij de ontwikkeling van duurzame en innovatieve producten. Een mooi voorbeeld van de samenwerking is de start van een gezamenlijk onderzoek naar nieuwe vormen van energieopslag.

Minister Henk Kamp van Economische Zaken en Tesla-topman Elon Musk hebben vrijdagavond de samenwerking tussen Nederland en Tesla aangekondigd. De samenwerking heeft tot doel de ontwikkeling en introductie van duurzame en innovatieve producten, diensten en verdienmodellen te versnellen. Dit brengt oplossingen voor bredere uitdagingen in de maatschappij dichterbij en versterkt het verdienvermogen van Nederland, aldus Kamp. Volgens de minister kunnen Nederland en Tesla elkaar verder helpen bij de ontwikkeling en toepassing van innovatieve technieken.

Close search
Zoeken