Zo Doe Je Dat: Spouwmuur Isoleren

Zo doe je dat: Spouwmuur isoleren

Onlangs heb ik mijn eigen spouwmuur laten isoleren met PUR schuim. We inspecteerden eerst met een endoscoop de binnenkant van de spouwmuur. Een goede tip is als er spinnenwebben in zitten, is de muur vaak droog. Bij ons was hij geschikt om met pur te behandelen. Dat is niet altijd het geval, hier echter geen probleem.

In het dit filmpje kun je bekijken hoe ze te werk gaan. Een hele professionele club met harde werkers. Ze hadden niet eens tijd voor koffie!

Nu, enkele weken later merken we direct het verschil. Er is veel meer comfort in de woning. De koude die vroeger van de binnenmuur viel is compleet verdwenen. Bovendien merken we direct dat het huis veel stabieler is van temperatuur. Deze winter gaan we met veel plezier en vertrouwen tegemoet!

Close search
Zoeken