Energiebesparing Appartementen Heeft Een Zetje In De Rug Nodig

Energiebesparing appartementen heeft een zetje in de rug nodig

Om appartementencomplexen meer energie te laten besparen is extra hulp nodig in de vorm van ondersteuning, informatie en begeleiding. Dat meldt VvE Belang in een rapport dat is aangeboden aan minister Blok van Wonen.

Een extra impuls voor het verduurzamen van appartementencomplexen is gewenst en kan goed bijdragen aan het behalen van de energiebesparingsdoelstellingen voor de koopsector in het Energieakkoord. Dit staat in het rapport ‘Wegnemen van belemmeringen bij het verduurzamen van VvE’s’ dat is aangeboden aan minister Blok voor Wonen & Rijksdienst door Kees Oomen, directeur van VvE Belang, de belangenorganisatie voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). VvE’s vertegenwoordigen de belangen van bewoners in appartementencomplexen.

Close search
Zoeken