De Duroplan gedachte

Het landschap van energiebesparing is heel divers. Het heeft te maken met isolatie, warmte en elektriciteit. Toch moet je standaardiseren. Duroplan ontwikkelt energie systemen waarbij verwarming en elektriciteit optimaal samenwerken. Durocan is het eerste verwarmingsproduct voor huishoudens met PV panelen. Lees meer op durocan.com.

Ontmoet de bedenkers

Dit zijn Rik van Bavel en Freek Raijmakers, de oprichters van Duroplan. Dit is wie ze zijn en wat ze drijft:

Rik_150

Rik van Bavel

Rik is energie kenner en jarenlang werkzaam in de sector. Altijd op zoek naar vernieuwing of verbetering. Duurzaamheid is zo’n onderwerp dat volgens hem véél beter kan. Pas als alle onderdelen van een duurzaam concept op elkaar zijn afgestemd haal je het hoogste rendement.

Deze nerd fietst en treint door het land, leeft met vrouw Margot en twee kinderen in een jaren dertig huis in Eindhoven.

freek

Freek Raijmakers

Freek is van huis uit ontwerper en bouwer. Door zijn studie werktuigbouwkunde is hij technisch heel sterk. In problemen ziet Freek uitdagingen die wachten op een oplossing!

“De klant wil vaak een duurzame (verbetering) van zijn woning. In de praktijk zie je helaas maar al te vaak dat niet alle systemen op elkaar zijn afgestemd waardoor er onnodig verlies van energie optreedt. Je systeem is zo goed als haar zwakste schakel.”

Duroplan b.v.
kvk. 63497859
btw. NL855261602B01
Ambachtweg 45
5731AE  MIERLO
Close search
Zoeken